Wat is er te melden

 

Wat is er te melden: 

 

Er hebben zich 3 nieuwe heren aangemeld om uw defecte spullen te repareren, we wensen ze veel leuke uurtjes bij onze bijeenkomsten en hopen dat ze veel defecte spullen weer een nieuw leven kunnen geven.

 

Zondag 26 juni jl. hebben we mee gedaan aan de duurzaamheidsmarkt de Gruene Mert in de Merthal in Horst aan de Maas.
We hebben daar een stand bemand en u uitgelegd waar wij voor staan.

 

 

De eerstvolgende keer dat de deuren weer open staan, staat gepland voor zaterdag 10 December 2022 van 10:00 uur tot 12:00 uur.

 

  

Tegenwoordig kunt u ook terecht bij onze collega's in Horst aan de Maas. We zijn aanwezig geweest bij de officiële opening en wensen de organisatoren en alle vrijwilligers veel succes. Zij zijn iedere 4e zaterdag van de maand geopend van 10.00 uur tot 12:00 uur.

 

Het wordt haast saai om te melden maar wederom was onze laatste bijeenkomst een succes. Vooral de informele sfeer maakt het een gezellige bijeenkomst, waar reparateurs en bezoekers op een prettige manier samenwerken om tot het beoogde resultaat te komen. 

 

De eerste bijeenkomst (inmiddels al weer even geleden) van het Repair Café America was een groot succes. Op 13 oktober 2018 gingen de deuren voor het eerst open en werd het Repair Café America officieel geopend door wethouder Thijs Kuijpers. Hij bracht een defecte kettingzaag mee en heeft deze geschonken aan de werkgroep Kloostertuin van het LaefHoês mits deze gerepareerd zou worden, uiteraard is dat gelukt. In het totaal zijn er de eerste keer 16 apparaten van verschillende aard aangeboden ter reparatie. Dit varieerde van een broodrooster tot een voetmassage badje.

14 apparaten gingen weer werkend de deur uit, een geweldig resultaat.

 

De eerstvolgende keer is het Repair Café America weer open op: Zaterdag  10 December  2022 om 10:00 uur

 

Officiële opening op 13 Oktober 2018
Officiële opening op 13 Oktober 2018