Wat is er te melden

 

Wat is er te melden: 

 

Er heeft zich 1 nieuwe heer aangemeld om uw defecte spullen te repareren, we wensen hem veel leuke uurtjes bij onze bijeenkomsten en hopen dat hij veel defecte spullen weer een nieuw leven kan geven.

 

Zondag 26 juni jl. hebben we mee gedaan aan de duurzaamheidsmarkt de Gruene Mert in de Merthal in Horst aan de Maas.
We hebben daar een stand bemand en u uitgelegd waar wij voor staan.

 

 

De eerstvolgende keer dat de deuren weer open staan, staat gepland voor zaterdag 8 april 2023 van 10:00 uur tot 12:00 uur.

Loop gerust binnen om kennis te maken met het Repair Café en ervaar de gezellige en gemoedelijke sfeer en zie onder het genot van een kop koffie of thee hoe defecte spullen worden gerepareerd.

  

 

Het wordt haast saai om te melden maar wederom was onze laatste bijeenkomst een succes. Vooral de informele sfeer maakt het een gezellige bijeenkomst, waar reparateurs en bezoekers op een prettige manier samenwerken om tot het beoogde resultaat te komen. 

 

De eerste bijeenkomst (inmiddels al weer even geleden) van het Repair Café America was een groot succes. Op 13 oktober 2018 gingen de deuren voor het eerst open en werd het Repair Café America officieel geopend door wethouder Thijs Kuijpers. Hij bracht een defecte kettingzaag mee en heeft deze geschonken aan de werkgroep Kloostertuin van het LaefHoês mits deze gerepareerd zou worden, uiteraard is dat gelukt. In het totaal zijn er de eerste keer 16 apparaten van verschillende aard aangeboden ter reparatie. Dit varieerde van een broodrooster tot een voetmassage badje.

14 apparaten gingen weer werkend de deur uit, een geweldig resultaat.

 

De eerstvolgende keer is het Repair Café America weer open op: Zaterdag  13 mei  2023 om 10:00 uur

 

Officiële opening op 13 Oktober 2018
Officiële opening op 13 Oktober 2018