Wat is er te melden

 

Wat is er te melden: 

 

 

 

De eerstvolgende keer dat de deuren weer open staan, staat gepland voor zaterdag 9 september 2023 van 10:00 uur tot 12:00 uur.

Loop gerust binnen om kennis te maken met het Repair Café en ervaar de gezellige en gemoedelijke sfeer en zie onder het genot van een kop koffie of thee hoe defecte spullen worden gerepareerd.

  

In verband met de zomer vakantie is er in augustus geen Repair Café.

 

Het wordt haast saai om te melden maar wederom was onze laatste bijeenkomst een succes. Vooral de informele sfeer maakt het een gezellige bijeenkomst, waar reparateurs en bezoekers op een prettige manier samenwerken om tot het beoogde resultaat te komen. 

 

De eerste bijeenkomst (inmiddels al weer even geleden) van het Repair Café America was een groot succes. Op 13 oktober 2018 gingen de deuren voor het eerst open en werd het Repair Café America officieel geopend door wethouder Thijs Kuijpers. Hij bracht een defecte kettingzaag mee en heeft deze geschonken aan de werkgroep Kloostertuin van het LaefHoês mits deze gerepareerd zou worden, uiteraard is dat gelukt. In het totaal zijn er de eerste keer 16 apparaten van verschillende aard aangeboden ter reparatie. Dit varieerde van een broodrooster tot een voetmassage badje.

14 apparaten gingen weer werkend de deur uit, een geweldig resultaat.

 

De eerstvolgende keer is het Repair Café America weer open op: Zaterdag  10 juni  2023 om 10:00 uur

 

Officiële opening op 13 Oktober 2018
Officiële opening op 13 Oktober 2018