Wat is er te melden

 

Wat is er te melden: 

 

 

Helaas hebben we onze bijeenkomsten door de huidige omstandigheden als gevolg van de COVID-19 (Corona) pandemie tijdelijk uit moeten stellen. In ons onderkomen (het Laefhoes) kunnen we onmogelijk voldoen aan de gestelde regels van 1,5 meter afstand.

We zoeken naar oplossingen maar zijn erg beperkt in onze middelen. Hierdoor kunnen we nog geen reële inschatting maken over het tijdstip waarop we weer door kunnen gaan met onze activiteiten

Via deze website kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

 

Uiteraard hopen we u daarna weer in goede gezondheid te mogen begroeten.

 

  

Tegenwoordig kunt u ook terecht bij onze collega's in Horst aan de Maas. We zijn aanwezig geweest bij de officiële opening en wensen de organisatoren en alle vrijwilligers veel succes. Zij zijn iedere 4e zaterdag van de maand geopend van 10.00 uur tot 12:30 uur.

 

Het wordt haast saai om te melden maar wederom was de laatste bijeenkomst een succes. Vooral de informele sfeer maakt het een gezellige bijeenkomst, waar reparateurs en bezoekers op een prettige manier samenwerken om tot het beoogde resultaat te komen. 

 

 De eerste bijeenkomst (inmiddels al weer even geleden) van het Repair Café America was een groot succes. Op 13 oktober 2018 gingen de deuren voor het eerst open en werd het Repair Café America officieel geopend door wethouder Thijs Kuijpers. Hij bracht een defecte kettingzaag mee en heeft deze geschonken aan de werkgroep Kloostertuin van het LaefHoês mits deze gerepareerd zou worden, uiteraard is dat gelukt. In het totaal zijn er de eerste keer 16 apparaten van verschillende aard aangeboden ter reparatie. Dit varieerde van een broodrooster tot een voetmassage badje.

14 apparaten gingen weer werkend de deur uit, een geweldig resultaat.

 

De eerstvolgende keer is het Repair Café America weer open op: Zaterdag  13 juni 2020 om 10:00 uur (onder voorbehoud)

 

Officiële opening op 13 Oktober 2018
Officiële opening op 13 Oktober 2018