Wat is er te melden

 

Wat is er te melden: 

 

Repair Cafe America bestaat al weer 5 Jaar.

 

Met trots kunnen we terugkijken op een succesvolle eerste vijf jaar. Een periode waarin we met veel plezier en passie vele spullen hebben kunnen redden van de afvalberg. We zijn blij en bedanken iedereen die in die periode zijn of haar kapotte spullen ter reparatie heeft aangeboden en hopen in de toekomst nog vele spullen van u een tweede leven te kunnen geven. 

 

De eerstvolgende keer dat de deuren weer open staan, staat gepland voor zaterdag 10 februari 2024 van 10:00 uur tot 12:00 uur.

Loop gerust binnen om kennis te maken met het Repair Café en ervaar de gezellige en gemoedelijke sfeer en zie onder het genot van een kop koffie of thee hoe defecte spullen worden gerepareerd.

  

 

 Het wordt haast saai om te melden maar wederom was onze laatste bijeenkomst een succes. Vooral de informele sfeer maakt het een gezellige bijeenkomst, waar reparateurs en bezoekers op een prettige manier samenwerken om tot het beoogde resultaat te komen. 

 

De eerste bijeenkomst (inmiddels al weer even geleden) van het Repair Café America was een groot succes. Op 13 oktober 2018 gingen de deuren voor het eerst open en werd het Repair Café America officieel geopend door wethouder Thijs Kuijpers. Hij bracht een defecte kettingzaag mee en heeft deze geschonken aan de werkgroep Kloostertuin van het LaefHoês mits deze gerepareerd zou worden, uiteraard is dat gelukt. In het totaal zijn er de eerste keer 16 apparaten van verschillende aard aangeboden ter reparatie. Dit varieerde van een broodrooster tot een voetmassage badje.

14 apparaten gingen weer werkend de deur uit, een geweldig resultaat.

 

De eerstvolgende keer is het Repair Café America weer open op: Zaterdag  10 februari  2024 om 10:00 uur en we hopen op een bezoekje van u.

 

Officiële opening op 13 Oktober 2018
Officiële opening op 13 Oktober 2018