Hoe werkt Repair Café America

 

Op vaste momenten, iedere 2e zaterdag van de maand, kunt u gratis met uw defecte apparaat of spullen naar het 't LaefHoês in America komen en deze aanbieden bij een van onze specialisten en samen met hem of haar de reparatie uitvoeren of volgen. Gereedschappen en materialen zijn aanwezig. 

 

Na inschrijving, waarbij genoteerd wordt wat het probleem is, kunt u eventueel onder het genot van een gratis kop koffie of thee het defect aan uw spullen of apparaat bij de daarvoor bestemde specialist bespreken en samen met hem of haar kijken hoe de reparatie uitgevoerd wordt.

 

Onze specialisten zullen hun uiterste best doen om samen met u te trachten uw defecte spullen op een zo vakkundig mogelijke manier te repareren.

 

Omdat alles in het Repair Cafe op vrijwillige basis werkt, zijn de organisatie en reparateurs niet aansprakelijk voor eventuele schade.

 

Na de reparatie wordt geregistreerd of het defect verholpen is, voor onze statistieken.

 

Bent u tevreden met het resultaat dan waarderen wij het als u een vrijwillige bijdrage levert, hiermee houden we onze gereedschappen en dergelijke op peil.