Wanneer kan ik terecht bij Repair Café America

 

Helaas hebben we onze bijeenkomsten door de huidige omstandigheden als gevolg van de COVID-19 (Corona) pandemie tijdelijk uit moeten stellen. In ons onderkomen (het Laefhoes) kunnen we onmogelijk voldoen aan de gestelde regels van 1,5 meter afstand.

We zoeken naar oplossingen maar zijn erg beperkt in onze middelen. Hierdoor kunnen we nog geen reële inschatting maken over het tijdstip waarop we weer door kunnen gaan met onze activiteiten

 

Via deze website kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

 

Via deze website zullen we u informeren wanneer we de draad weer oppakken. Uiteraard hopen we u daarna weer in goede gezondheid te mogen begroeten.

 

 

Zaterdag ?? 2021 staat volgens voorlopige planning de deur vanaf 10:00 uur tot 12:00 uur weer voor u open. U bent van harte welkom om met uw defect voorwerp of gewoon voor de gezelligheid aan te komen, de koffie staat klaar.

 

 

Iedere 2e zaterdag van de maand gaan om 10:00 uur 's morgens de deuren van het Repair Café America open en kunt u terecht voor reparaties en een gezellig samenzijn. 

 

Omdat de klokkenmaker of computerspecialist niet altijd aanwezig zijn kunt u het beste even van te voren bellen of mailen over de aanwezigheid van deze specialisten, dit om teleurstelling te voorkomen.

 

Hieronder de kalender van 2021 met geplande data dat het Repair zijn deuren open heeft, u kunt deze downloaden en afdrukken.

 

 

Kalender 2021